Δημιούργησε τον δικό σου φανταστικό κόσμο με την Schleich

Σε ποιο μέρος μπορείς να γνωρίσεις ζώα της ζούγκλας, να ακούσεις βρυχηθμούς δεινοσαύρων, να πετάξεις πάνω σε μαγικούς μονόκερους; Το Comfuzio, εντός του The Mall Athens σε  συνεργασία με την Schleich, δημιουργεί το μοναδικό FlagShip Store της Schleich στην Ελλάδα. Εδώ, μπορείς να βρεις  την  μεγαλύτερη ποικιλία σε φιγούρες και να δημιουργήσεις τον δικό σου φανταστικό κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Φτιάξε την δική σου ιστορία

Η Schleich σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητες φιγούρες, όπου είναι ζωγραφισμένες  στο χέρι με απίστευτες λεπτομέρειες  για να δημιουργήσεις την δική σου ιστορία. Φτιάξε το δικό σου πάρκο δεινοσαύρων και ζήσε την απόλυτη περιπέτεια. Δημιούργησε έναν μοναδικό νεραϊδένιο κόσμο με μονόκερους, γοργόνες και ο,τι μπορείς να φανταστείς και γίνε και εσύ μια ονειρεμένη νεράιδα. Επίσης, ανακάλυψε έναν φανταστικό κόσμο με τρομερά τέρατα και παίξε στο δικό σου πεδίο μάχης.  Το παιχνίδι όμως δεν σταματάει εδώ!  Γίνε εκπαιδευτής αλόγων σε ένα υπέροχο Ράντζο και φρόντισε τα ζώα στην δική σου φάρμα. Και για τους λάτρεις του ζωικού βασιλείου, η Schleich έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα με  ζώα από όλον τον κόσμο, οπού μπορείς να τα γνωρίσεις και να παίξεις μαζί τους. Και το καλύτερο απ’ όλα  το αφήσαμε για το τέλος! Στη Schleich θα συναντήσεις τα αγαπημένα σου Στρουμφάκια. Μάζεψε τα όλα και φτιάξε το δικό σου Στρουμφοχωριό.

Στο Comfuzio θα βρεις αυτό που σου ταιρίαζει

Έλα στο κατάστημα Comfuzio ή επισκέψου το Schleich Shop στο site μας όπου θα βρεις ένα πλήρως ενημερωμένο κωδικολόγιο με exclusive κωδικούς της Schleich και δημιούργησε τον δικό σου φανταστικό κόσμο. Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ! Στο Comfuzio θα βρεις φιγούρες της Schleich σε πραγματικό μέγεθος οπού μπορείς να φωτογραφηθείς μαζί τους!

Μη χάνεις χρόνο! Σε περιμένουμε εδώ για να ανακαλύψεις τον υπέροχο κόσμο της Schleich!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top