Comfuzio: Ένα νέο παιχνιδάδικο έρχεται στην Αριστοτέλους | Voria.gr

Επεκτείνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με ένα νέο σημείο στην καρδιά της πόλης. Ο λόγος για την αθηναϊκή αλυσίδα παιχνιδιών Comfuzio που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του δεύτερου καταστήματος της στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στην οδό Αριστοτέλους 16. Στόχος είναι το κατάστημα της αλυσίδας, που διαθέτει παρουσία στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, να λειτουργήσει το Σεπτέμβριο.

Δεν είναι τυχαία πάντως η επιλογή για δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες του λιανεμπορίου, μεταξύ αυτών και πολυεθνικές αλυσίδες,  που την προτιμούν για τη σταδιακή εδραίωση τους στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία, με μακρά ιστορία στο χώρο του παιχνιδιού που ξεκινά στη δεκαετία του 1960 ως οικογενειακή επιχείρηση και συνεχίζεται όταν στη δεκαετία του 1990, 7 επιχειρηματίες … παιχνιδάδες της εποχής ένωσαν τις δυνάμεις τους, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, αυτή τη φορά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με ένα χώρο που εκτείνεται σε 1.200 τμ. Το κατάστημα πέρα από το χώρο πώλησης θα διαθέτει αποθήκες και γραφεία.

«Θέλαμε να τοποθετηθούμε εδώ και καιρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ψάχναμε τον κατάλληλο χώρο που θα εξυπηρετεί τις προδιαγραφές μας και προπάντων τις ανάγκες των πελατών μας ώστε να μπορούν εύκολα και άνετα να πραγματοποιούν τα ψώνια τους», επισημαίνει στη Voria.gr ο managing director της αλυσίδας, Δημήτρης Κυπριανίδης υπογραμμίζοντας πως το Comfuzio διαθέτει περισσότερους από 50.000 κωδικούς και απευθύνεται στα παιδιά, αλλά και όσους νιώθουν παιδιά.

Η αλυσίδα, που στην πορεία των χρόνων αναπτύχθηκε με συμβάσεις δικαιόχρησης, στις αρχές του 2000 διάθετε τρία εταιρικά και 20 καταστήματα franchising, άλλαξε σταδιακά μορφή και το 2006 πέρασε στα χέρια του Θεοφίλου Μουταφίδη, ο οποίος ακολουθεί μια διαφορετική στρατηγική ανάπτυξης για την εταιρεία βασισμένη σε αργά, αλλά σταθερά και σίγουρα βήματα.

Η εταιρία «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ», με το διακριτικό τίτλο Comfuzio σήμερα εκτός από τα εταιρικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (στο Μαρούσι, στο The Mall Athens) διαθέτει και ένα κατάστημα στη Μυτιλήνη μέσω franchising.

Στο μικροσκόπιο της εταιρείας, πάντως, βρίσκονται και άλλες πόλεις τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και της Πελοποννήσου και της Αθήνας.

Συντάκτης: Λίνα Τσιρέκα

Πηγή: Voria.gr

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

2 thoughts on “Comfuzio: Ένα νέο παιχνιδάδικο έρχεται στην Αριστοτέλους | Voria.gr”

  1. Auto ine ena polu euxaristo neo. Neo katastima stin Thessaloniki 🫶,Gia TuS mikrus mas filus… Gia tin nea gennia pu den gnorizi pragmatika gia to gomfuzio!! Sas lew se duo protasis.. polla xronia sta idi paixnidiwn k mono ta pio new games k original. Tha egrafa polla alla den thelo na kurasw!!🫶

    1. Αθανάσιος Γουλάς

      Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς! Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς και η στήριξή σας σημαίνει πολλά! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top