Το Πρωτοποριακό Ποδήλατο Ισορροπίας My Buddy Wheels

My Buddy Wheels Unicorn

Το πρωτοποριακό και βραβευμένο ποδήλατο ισορροπίας My Buddy Wheels βοηθάει το παιδί να αναπτύξει τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται για να ισορροπήσει σε ένα κανονικό ποδήλατο. Είναι το μοναδικό που συνδυάζει ένα ποδήλατο ισορροπίας της κορυφαίας Y-Volution με ένα λούτρινο απαλό φίλο ζωάκι για να γίνει η εκμάθηση περιπέτεια και διασκεδαστική για το παιδί!

Ο αξιαγάπητος μονόκερος ή το ατρόμητο άλογο είναι η τέλεια συντροφιά κάθε παιδιού και θα είναι μαζί του σε κάθε βήμα καθώς μαθαίνει τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εκμάθηση του ποδηλάτου, ισορροπία, σταθερότητα, ταχύτητα, δύναμη και πάνω απ ‘όλα αυτοπεποίθηση.

Το My Buddy Wheels λούτρινο κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται εύκολα για να είναι μαζί με το παιδί σας όποια περιπέτεια ξεκινά!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ – Τα μικρά παιδιά διασκεδάζουν τόσο πολύ με τον My Buddy Wheels φίλο τους που δεν συνειδητοποιούν ότι μαθαίνουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ποδηλασία. Ισορροπία, ταχύτητα, σταθερότητα, δύναμη και πάνω απ ‘όλα αυτοπεποίθηση.

ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ – Το να ιππεύει έναν μονόκερο ή ένα άλογο για να δημιουργήσει μεγάλες περιπέτειες με τον My Buddy Wheels φίλο του, αναπτύσσει την φαντασία ενός μικρού παιδιού όσο τίποτα άλλο, καθιστώντας το παραδοσιακό τρομακτικό καθήκον της μάθησης να οδηγεί ένα ποδήλατο μια συναρπαστική εμπειρία!

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΜΕΝΟ – Το μαλακό και χνουδωτό κάλυμμα είναι ραμμένο με προσοχή και σωστά γεμισμένο με αφρώδες υλικό για να επιβιώσει όλες τις περιπέτειες παίζοντας έξω. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να πλυθεί σε πλυντήριο ρούχων.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – Το ύψος του καθίσματος και το ύψος του τιμονιού μπορούν να ρυθμιστούν όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σας εξασφαλίζοντας την καλύτερη εφαρμογή για ηλικίες από 18 μηνών και μέχρι 25 κιλά.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Έχει σχεδιαστεί με υψηλότερη απόσταση από το έδαφος για ασφαλέστερο παιχνίδι και ευκολότερη οδήγηση σε ανώμαλες επιφάνειες. Με αυστηρές δοκιμές από μεγαλύτερα παιδιά το My Buddy Wheels είναι ανθεκτικό στην κατασκευή του και τα ελαστικά του είναι ανθεκτικά σε τρυπήματα.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top