school, education, learning-909381.jpg

Επιστροφή στα θρανία με comfuzio σχολικά

pencils, colored pencils, art-6099511.jpg

Απο τις παραλίες στα θρανία

Το καλοκαίρι σίγα σιγά μας αποχαιρετά και τη θέση του παίρνει το φθινόπωρο και φέρνει μαζί του τις πρώτες βροχές και  μια γλυκιά νοσταλγία για την ανεμελιά  και τις όμορφες αμμουδιές που αφήνεις πίσω σου. Όμως, δεν χρειάζεται να σε παίρνει απο κάτω! Ο Σεπτέμβρης  είναι ο μήνας όπου ξεκινάνε τα σχολεία και μαζί του φέρνει μια νέα εποχή για καινούργια όνειρα, νέους στόχους, δημιουργία και προοπτικές.

school, back to school, background-3596680.jpg

Κάνε ένα δυναμικό ξεκίνημα

Ξεκίνα δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά με όρεξη και αυτοπεποίθηση. Διάλεξε  τη τσάντα και την κασετίνα που σου ταιριάζει. Πάρε τη λίστα σου και βρες όλα τα τετράδια και τα σχολικά που θα χρειαστείς για να γίνεις ξεφτέρι και ετοιμάσου για μια συναρπαστική χρόνια! Στο Comfuzio έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών και είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι που θα σε εκπλήξει!

 
 
children, kindergarten, school-7339441.jpg

Πίσω στην τάξη

Τέλος, αφού έχεις διαλέξει και όλο τον σχολικό εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Έχει φτάσει επιτέλους και η ώρα να συναντήσεις τα φιλαράκια που άφησες πίσω σου  το καλοκαίρι ή ακόμα να γνωρίσεις νέα άτομα και να ταξιδέψετε μαζί στον μαγευτικό κόσμο του σχολείου.  Τελικά, δεν ακούγεται και τόσο άσχημα η επιστροφή στα θρανία 🙂 !!!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top