Το comfuzio.gr αποστέλλει τώρα και στην Κύπρο!

Η εταιρεία Comfuzio “ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.” ακούγοντας την ανάγκη των παιδιών και κατόπιν πολλών αιτημάτων για αποστολή παιχνιδιών που εμπορεύεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα comfuzio.gr και στην Κύπρο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Fast Parcel Cyprus. Η Fast Parcel Cyprus είναι η νέα υπηρεσία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier που μετά από την πολυετή συνεργασία μας για αποστολές εντός της Ελλάδας μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και στην χώρα της Κύπρου. Το Comfuzio ετοιμάζει τα παιχνίδια με την ίδια όρεξη, ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια , πάντα τυλιγμένα σε συσκευασία δώρου και τα αποστέλλει σε όλη την Κύπρο και την Ελλάδα.

Γρήγορες και Ασφαλείς Αγορές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει στους πελάτες μας στην Κύπρο εύκολη και αξιόπιστη καταχώριση της παραγγελίας τους με ενημέρωση για την εξέλιξη της και tracking για την αποστολής της. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας με χρήση Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας Master-Card / Visa ή με PayPal καθιστώντας άμεση την επιβεβαίωση της πληρωμής χωρίς επιπλέον κόστος για τον πελάτη.

Κόστος και Χρόνος Αποστολής

Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές στην Κύπρο ανέρχεται στα 20 ευρώ για δέματα με ογκομετρικό/ πραγματικό βάρος μικρότερο από 14 κιλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων που ξεπερνούν αυτό το ογκομετρικό/πραγματικό βάρος και σε αυτά που θεωρούνται ογκώδη. Το κόστος αυτό καθορίζετε από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της μεταφορικής εταιρείας και μπορεί να μεταβληθεί σε περιπτώσεις που το δέμα ξεπεράσει τις ογκομετρικές προϋποθέσεις.

Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης καθορίζετε από τα παρακάτω:

Χρόνος διεκπεραίωσης και συσκευασίας της παραγγελίας. Συνήθως είναι 1 με 2 εργάσιμες σε φυσιολογικές συνθήκες και μπορεί να μεταβληθεί σε εορταστικές περιόδους.

Διαθεσιμότητα εμπορευμάτων. Όταν ένα προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες του eshop μας δεν υπάρχει κάποια επιπλέον καθυστέρηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που προϊόντα μπορεί να βρίσκονται είτε σε προ-παραγγελία είτε σε προσωρινή έλλειψη είτε σε διαφορετικά καταστήματα και να καθυστερήσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης και συσκευασίας της παραγγελίας.

Τρόπος Αποστόλης. Η Υπηρεσία Fast Parcel Cyprus προσφέρει στην εταιρεία μας την δυνατότητα για αξιόπιστες μεταφορές από και προς την Κύπρο αεροπορικώς για δέματα με ογκομετρικό βάρος μικρότερο των 3 κιλών που πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας εμπορευμάτων για μεταφορά με αεροπλάνο στο εξωτερικό με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 3-5 εργάσιμες. Επιπλέον μας παρέχει την δυνατότητα για αποστολές δεμάτων με ογκομετρικό/πραγματικό βάρος μέχρι 14 κιλά ακτοπλοϊκώς με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 5-10 εργάσιμες. Οι χρόνοι αυτοί είναι ενδεικτικοί και μπορεί να μεταβληθούν σε εορταστικές περιόδους, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Ενημερωθείτε με τους ορούς χρήσης για τις προϋποθέσεις ασφάλειας και αξιοπιστίας μας πριν προβείτε στις ηλεκτρονικές αγορές σας.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top